Паркирао поред градилишта, зацементирали му Bentley

Агенције
Паркирао поред градилишта, зацементирали му Bentley

Када аутомобил паркирате близу објекта који је у изградњи, као што је то урадио власник овог Continantala GT, никад нисте сигурни у каквом стању ћете затећи возило када се вратите.

Чак и ако не посjедујете луксузни аутомобил, вjероватно ћете водити рачуна гдjе га паркирате. Ипак је у питању ваша имовина, коју неко вријеме остављате без надзора.

Након што је возач паркирао свој Bentley поред једног градилишта које се налази у центру Москве, догодио се инцидент. Контејнер са свјежим бетоном ударио је приликом подизања у зид, да би се затим његов садржај излио на паркирано возило.

Тренутак када се то догодило забиљежен је на снимку безбједносне камере постављене на оближњој згради:

Власник аутомобила наравно није крив због немара радника на градилишту, али му то сазнање сигурно није поправило расположење пошто је видио свој упропашћени Bentley.

Како преноси руска телевизија РТ, возило припада директору једне московске музичке продукцијске куће. Аутомобил је практично претрпио тоталну штету, с обзиром да се бетон стврднуо на каросерији, а дјелимично се слио и простор око точкова, па возило не може ни да се покрене.

Власник је изјавио да му се не исплати да попавља аутомобил, јер би га то коштало 8 милиона рубаља (око 167.000 евра), што је према његовој процјени два пута више од вриједности возила.

Компанија која изводи радове саопштила је да ће надокнадити причињену штету.

И док је Русу аутомобил уништен туђом кривицом, неки власници луксузних модела, попут овог возача Јагуара F-Type или власника једног Мерцедеса из Кине, у стању су да упропасте ауто сопственим немаром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана