Наплаћују 5.000$ купцима који желе сами да склопе мотор

Агенције
Наплаћују 5.000$ купцима који желе сами да склопе мотор

Chevrolet ће клијентима који се одлуче за куповину спортског модела Corvette З06 омогућити да у фабрици сами саставе мотор за своје возило. Ово задовољство коштаће их коштати 5.000 долара.

З06 није обична Корвета - реч је о најснажнијој серијској верзији овог модела. Аутомобил погон добија од 6.2 литарског В8 мотора који производи 650 кс (485 kW) и 881 Нм максималног обртног момента.

Chevrolet је препознао да купци овог модела гаје посебну страст према свом аутомобилу и одлучио да им понуди услугу Engine Build Experience.

"Програм укључује јединствено искуство склапања мотора који представља срце З06. То је прилика да купац оствари посебну везу са својим аутомобилом већ у току процеса производње", објашњава продукт менаџер модела Chevrolet Corvette, Harlan Charles.

Будући власници модела З06 који се одлуче да учествују у програму Engine Build Experience, од марта ће моћи да у фабрици Bowling Green сами састављају В8 мотор који ће касније бити уграђен у њихов ауто.

Склапајући мотор, они ће у погону провести један дан под надзором техничара који ће их упутити у процес производње и надзирати њихов рад.

У цијену од 5.000 долара укључена је специјална персонализована плочица са именом купца и датумом производње која ће бити причвршћена на мотор, док ће професионални фотограф бити ангажован да сними израду мотора. У цијену, међутим, нису урачунати трошкови превоза купца до фабрике, па ће клијенти морати сами да се организују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана