Најбоље cool Toyotine понуде у Бањалуци и Бијељини

PR
Најбоље cool Toyotine понуде у Бањалуци и Бијељини

Toyotини партнери, Сладабони Бањалука и ЛД Ауто Бијељина, имају низ посебних акцијских понуда за хибридне моделе C-HR и Corolla Cross, најпродаваније возило на планети, Corollu Sedan у бензинској изведби, али и моделе лаког теретног програма Proace City и ProAce City Verso.

Све информације, тестне вожње и савјете нашег тима можете добити на адресама Сладабони Књаза Милоша 3а Бањалука, телефон 051/329-329, mail [email protected]  или LD Auto Сремска 6 Бијељина, телефон 055 294-400 mail [email protected]

Осим омјера уложено - добивено, свако Toyotino возило има и додатни аргумент приликом куповине, а то је до 10 година гаранције уз Toyotа Relax програм. Безбрижност посједовања Toyotа аутомобила, дакле, подразумијева до 10 година гаранције на возило или до чак 200.000 километара, уз укључену подршку и помоћ на цести Eurocare. То је само дио разлога због који су Toyotina возила најпродаванија приватним купцима на нашем тржишту.

Од посебних понуда издвајају се моћни модел C-HR са богатим пакетима опреме и додатним погодностима. Модел "Compact – High Rider" ће вас одушевити изгледом и возним карактеристикама, које можете провјерити у тестној вожњи.

О најпродаванијем аутомобилу свих времена, Corolli, у верзији седан са пространим пртљажником, не треба ни трошити ријечи, дођите у наше салоне и увјерите се у пространост, опремљеност, сигурност и сјајну цијену овог возила, коју је могуће купити и са провјереним, штедљивим и еколошким, хибридним погоном.

Но, Corolla у изведби Cross, те новим повољнијим цијенама, мало кога може оставити равнодушним јер је посриједи модеран породични SUV са врхунском сигурношћу, квалитетом израде и врхунском практичношћу.

Посебна новина су врхунске цијене и брза испорука лаких доставних возила са одбитним ПДВ-ом за фирме. Тако је велики радник, ProAce City одмах доступан по цијени већ од 38.500 КМ, а N1 иначица ProAce City Verso модела већ од 39.990 КМ.

Све информације о овим понудама али и свим моделима, додатној опреми и осигурању можете наћи на www.toyota.ba. или директно у компанијама Сладабони и ЛД Ауто.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана