Нај ауто за даме? ФОТО

mojauto.rs
Нај ауто за даме? ФОТО

„Мини Морис", „Смарт" или „Фиат 500" (Фићо)? Који од ових љепотана бисте купили вашој дами?

То су била два питања која су мушкарцима поставили на  Фејсбук страници портала mojauto.rs. Побjедник је, помало ненадано, постао „Мини", који је стао на прво мjесто испред „Фијата 500", за кога многе даме кажу да је најљепши аутомобил. Да ли се ради о различитој перцепцији естетике дама и господе тешко је рећи, тек малени и моћни „Мини" са машницом на себи најбољи је поклон за вољену особу по избору мушкараца који су учествовали у анкети.

Овакве анкете увијек привлаче доста различитих и помало шаљивих одговора и коментара, па су се међу њима нашли они, за жене возаче већ помало устаљени, да је дамама боље да их возе унајмљени возачи, него да се оне саме "замарају", или да још ни једна није освојила њихово срце, тако да ће на овакав поклон морати да причекају.

Изгледа да је популарна "Миника" своју репутацију британске, али и европске иконе задржала до данас, када се у потпуно новом руху представља возачима широм свијета.

Од маленог и економичног аутомобила с краја 50-тих и почетка 60-тих, "Мини" је постао моћни и привлачни аутомобил, који по дизајнерским критеријумима спада у сам свјетски врх. Отуда и не треба да чуди што га даме све чешће возе, а господа поклањају.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана