Мерцедес најскупљи аутомобил у Новом Саду

Агенције
Мерцедес најскупљи аутомобил у Новом Саду

Нови Сад - Новосадски сајам по први пут у термину јесењих специјализованих сајмова лова, риболова, спорта, хотикултуре, шумарства и коњарства организује и сајам аутомобилизма на коме посјетиоци Сајма могу видјети моделе неколико најпознатијих свјетских марки аутомобила.

Најскупљи аутомобил изложен на Новосадском сајму је "мерцедес" S 350 BT 4ML чија је цијена 120.000 евра, а из мерцедесовог програма изложени су аутомобили из GLA и C класе, као и стандардни програм из А, С и МЛ класе.

Сви заинтересовани имају прилику да по најповољнијим условима дођу до аутомобила Е и М класе из мерцедесовог програма, а уз помоћ атрактивне акције коју током Сајма организује NBG Leasing, а у оквиру које је возила Е и М класе могуће купити на лизинг уз каматну стопу од само 2,8 одсто.

На Сајму аутомобилизма, у Хали "Мастер", уз бројне премијере, ексклузивне моделе најпознатијих свјетских марки аутомобила, изложени су и аутомобили произведени почетком 20. вијека и то у оквиру презентације Ауто-мото клуба "Ветеран" који је публици између осталих представио "Willus Knight 70А Roadste" - најстарији аутомобил изложен на Сајму је произведен давне 1927. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана