Mercedes-Maybach SL Monogram показао савршенство

GS
Mercedes-Maybach SL Monogram показао савршенство

Серија СЛ 680 Монограм додатно је зачинила Мерцедесов луксузни роудстер механичким надоградњама фокусираним на удобност и незнатном промјеном дизајна.

Највеће интервенције изведене су споља. Нова је и јединствена комбинација боја и материјала екстеријера и ентеријера, са Maybach дезеном као повезујућим елементом дизајна.

Ови посебни акценти се појављују свуда, од предњег дијела ка позади, изнутра и споља.

У Mercedes-Maybachu СЛ 680 Монограм Сериес White Амбиенце, опсидијан црна металик боја је у контрасту са МАНУФАКТУР опалит бијелом магно унутрашњосшћу.

У Мерцедесу објашњавају да "сјајна црвена и елегантна бијела оличавају сензуалност, љепоту и лакоћу". Они савршено изражавају филозофију и искуство вожње новог модела.

Друге боје екстеријера могуће су на посебан захтев купца. Унутрашњост садржи одрживо штављену, кристално бијелу МАНУФАКТУР ексклузивну напа кожу и украсне дијелове од сјајног сребрног хрома.

Што се спецификација тиче, аутомобил користи 4.0 В8 мотор са 585 КС (430 kW) и 800 Нм. До стотке стиже за 4,1 с, а максимална брзина је ломитирана на 260 км/х.

Снага се преноси на сва 4 точка путем 9Г-ТРОНИЦ аутоматског мјењача.

Mercedes-Maybach СЛ 680 Монограм на европско тржиште стиже у прољеће 2025. године, након чега слиједе и друга тржишта, преноси б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана