Луназ продаје класичне Ланд Ровере с електричним погоном

Кликс
Луназ продаје класичне Ланд Ровере с електричним погоном

Компанија Луназ из Силверстонеа бави се електрификацијом класичних хиперлуксузних аутомобила, а најновији пројект је прилично импресиван.

Луназ је досад представио електрични Јагуар XК120, први Бентли Континентал и фантастични Ролс-Ројс Фантом V, а сада је на реду класични Ренџ Ровер.

Рад на легендарном теренцу с двоја или четвера врата је детаљан, сваки аутомобил се растави до најмањих дијелова, а потом слиједи процес модифицирања и електрификације у којем између осталог добија електрични погон.

Купци имају шансу да одаберу Сафари спецификације или конвенционалније Town и Country спецификације. Town примјерци имају задње сједиште и фокусирани су на удобност возача, а биће доступни с краћим и дужим међуосовинским растојањем. County ће посједовати погон на сва четири точка, побољшани овјес, стабилизаторе и кочнице за што боље офф-роад перформансе.

Сви аутомобили ће добити модерну технологију укључујући клима уређај, интотаинмент и ентертаинмент екране.

Примјерци са County спецификацијама могу бити модифицирани како би имали простор у пртљажнику за транспорт опреме за различите спортове на отвореном, као и освјежења. У случају Тоњн спецификација у понуди је и креирање "бара" за путнике на стражњим сједиштима.

Луназ у првој фази намјерава произвести само 50 примјерака, а основна цијена без пореза износит ће 245.000 фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана