Љубитељи BMW-а, не гледајте ово

Aгенције
Љубитељи BMW-а, не гледајте ово

Нису сви возачи подједнако умjешни у управљању BMW аутомобилима. Њхови власници често нису дорасли комбинацији коју чине снажни мотори и задњи погон. Поред тога, као и код возача аутомобила других марки, и међу власницима BMW-а постоје они који су нарочито бахати и безобзирни.

Током посљедњих година, у Русији и земљама бившег Совјетског Савеза, на улицама је све више возила баварског произвођача. Ипак, нису сви возачи ових аутомобила упешно прошли кроз транзицију од Ладе до BMW-а.

Захваљујући камерама које у сврху осигурања возачи у тим земљама инсталирају у своје аутомобиле, у прилици смо да видимо свакакве инциденте које су изазвали или у којима су само учествовали BMW аутомобили.

Када се сакупе и измонтирају у једном видео снимку, онда то изгледа овако:

Неке од ових несрећа очигледно су посљедица прецијењивања сопствених возачких способности, али има и оних за које власници BMW-а нису директно одговорни.

Други инциденти су одраз безобзирности и бахатости возача који сматрају да посједовање и управљање BMW-ом подразумјева да за њих не важе исти саобраћајни прописи (и закони гравитације) као за остале учеснике у саобраћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана