Легендарна аута: Возила из “Трансформерса” продају се за два милиона долара

Кликс.ба
Foto: Кликс

Аутомобиле продаје салон Цуратед у Мајамију, а могуће их је купити само “у пакету” по цијени од два милиона долара.

У колекцији је Шевроле Камаро из 2010. године, који се појавио у филму “Трансформерс: Дарк оф д Мун”, а Генерал Моторс га је специјално припремио за снимање тако да аутомобил има специјалне бочне ретровизоре, препознатљиву предњу маску, већи сплитер, као и уникатни поклопац мотора те стражњи спојлер. Овај аутомобил је био изложен на Међународном сајму аутомобила у Њујорку 2010. године.

Мерцедес-Бенз СЛС АМГ је такође кориштен у снимању истог филма. Претходно је посуђен од Мерцедесовог ПР одјела у САД-у гдје је служио као пресс и изложбено возило. Током снимања филма га је возила Росие Хунтигтон, а одликује га специјална унутрашњост.

Трећи аутомобил из колекције је екстремно модификовани полицијски Форд Мустанг Барикаде, који је кориштен за снимање филма “Трансформерс: Д Ласт Кнајт”. Лакиран је у Дип Импакт плаву боју и носи уникатно полицијско “рухо” у комбинацији с функционалним свјетлима и уникатним аеродинамичким елементима.

Дио колекције је и Ламборгини Авентадор из 2014. године, који смо видјели у филму “Трансформерс: Аге оф Еxтинцтион”. Направљен је специјално за режисера “Трансформерса” Мишела Баyа те је лакиран у Григио Титанс боју. Прешао је мање од 3.200 километара

Сва четири аутомобила се продају заједно, а цијена износи два милиона долара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана