Ламборџини за Хуракан Ево припремио пет нових боја каросерије

ГС
Ламборџини за Хуракан Ево припремио пет нових боја каросерије

Стандардна палета боја каросерије које се могу одабрати у комбинацији с Ламборџинијевим моделом Хуракан Ево проширена је с пет нових опција које се крију иза Флуо Капсул колекције, а у чувеној италијанској компанији под окриљем Аудија кажу да би се нове боје требале свидјети купцима који воле бити другачији.

Дизајнери Ламборџинија су пет нових боја комбиновали с неколико мат црних елемената, а боје из Флуо Капсул колекције крију се иза назива Верде Шок (зелена), Аранцио Ливреа (наранџаста), Целесте Федра (плава), Аранцио Дац (наранџаста) и Ђиало Кларус (жута).

У унутрашњости суперспортског двосједа, која је обложена комбинацијом коже и алкантаре, у сваком случају доминира црна боја, али је боја на тастеру за покретање мотора и заштитном знаку Ламборџинија на наслонима за главу идентична одабраној боји каросерије.

Промјена иза наслона сједишта нема, јер и Хуракан Ево из 'Флуо Капсул' колекције покреће 5,2-литарски атмосферски В10 мотор који у комбинацији с интегралним погоном (АWD) развија 640 КС при 8.000 обр/мин и 600 Нм при 6.500 обр/мин, што је довољно за убрзање од 0 до 100 км/х за 2,9 секунди и 325 км/х.

Верзију с погоном преко задње осовине (RWD) покреће исти мотор који располаже са 610 КС и 560 Нм највећег обртног момента, а Хуракан Ево у том случају из мјеста до "стотке" стиже за 3,3 секунде и такођер развија 325 км/х. 

Обе опције за пријенос снаге користе 7-степени аутоматски мјењач којем асистирају два квачила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана