Кућа на друму од три милиона долара

Aгенције
Кућа на друму од три милиона долара

Један од елемената престижа у свјетском џет-сету свакако је јахта. Ова луксузна пловила симбол су моћи и престижа, која својом појавом украшавају марине широм свијета.

Ипак, постоје људи са дубоким џепом који путовања воле да обављају на нешто конвенционалнији начин. Лутање друмовима у правој "друмској палати" за шеике из Дубаија нови је вид забаве и релаксације.

Када погледате фотографије овог јединственог возила, брзо ће вам постати јасно зашто је то тако.  

Ово луксузноо возило намјењено за путовања и максимални хедонизам, дјело је аустријског произвођача "Мархи" и дугачко је читавих 12 метара.

Сем дизајна, за кога се може рећи да је ту да прави разлику и привлачи погледе, ова "палата" опремљена је бројиним луксузним додацима, што има за циљ крајње задовољство корисника.

У томе ће своју улогу дати бројни садржаји унутар ове покретне виле, као што су: велика спаваћа соба, камин и подно гријање, али и коктел бар који се претвара у кровну терасу једноставним пристиском дугмета.

Ово "Мархијево" чудо на друму корисницима нуди велики број индивидуалних подешавања, од поменутог салона на крову, до проширења "животног" простора за чак 80% једноставним извлачењем у страну зида возила.

Произвођач је богатој клијентели изашао у сусрет још једном занимљивом опцијом, која се огледа у аутоматском чишћењу, или је можда боље рећи самочишћењу, што путницима оставља довољно времена за одмор и уживање.

Када све ово имамо у виду, онда и не треба да чуди што овај концепт живота на друму у Дубаију кошта око три милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана