Колико кошта Lamborghini Veneno Roadster у огласима?

Агенције
Колико кошта Lamborghini Veneno Roadster у огласима?

Када је производња неког супер-спортског модела ограничена на неколико примјерака, ни најбогатији купци нису сигурни да ће успијети да га набаве. Са друге стране, срећном власнику таквог ријетког аутомобила указује се шанса да препродајом заради милионску суму.

Lamborghini је крајем 2013. представио модел Veneno Roadster. За разлику од верзије са кровом, која је направљена у само три примјерка, италијански произвођач одлучио је да купцима понуди девет Roadsterа, што овај модел и даље сврстава у изузетно ријетке и тражене супераутомобиле.

Иако се сматрало да је Veneno Roadster распородат и недоступан, потенцијалним купцима указала се шанса да ипак дођу до овог драгоцјеног аутомобила, с обзиром да је посљедњи произведени примјерак понуђен на продају на сајту Мobile.de.

Будућег власника ово задовољство коштаће 5,7 мииона евра, што је знатно више од регуларне цијене од 3,3 милиона евра, колико је Ламброгхини тражио за овај аутомобил.

За свој новац, купац ће добити изузетно ексклузиван супераутомобил опремљен 6.5 литарским В12 мотором са 750 кс (552 kW), који обезбјеђује да се до стотке стигне за 2,9 с и максималну брзину од 355 km/h.

Ако се зна да Lamborghini није предвидио да овај аутомобил има покретни кров, узбуђење које ствара вожња монстроуозног Roadsterа наглашено је до крајних граница.

Погледајте како је један од купаца дочекао свој примјерак Lamborghiniја Veneno.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана