Колико кошта да провозате Porsche на један сат?

Агенције
Колико кошта да провозате Porsche на један сат?

Porsche ће фановима овог ауто-бренда који посете његову централу и музеј у Штутгарту пружити могућност да провозају неки од модела по цијени од 69 евра. За тај новац, на примјер, моћи ћете да на један сат уживате у вожњи модела Cayman.

У жељи да посjетиоцима свог музеја и сjедишта компаније у Штутгарту понуди комплетнији угођај, њемачки произвођач уводи нову услугу - Porsche Drive.

На овај начин, заљубљеници у Porsche добијају прилику да рентирају неки од модела, а закуп може да траје од једног сата до седам дана.

"Посjетиоци који су фасцинирани нашим спортским аутомобилима, од сада ће моћи да их и лично испробају кроз пројекат Porsche Drive", објашњава један од челника компаније, Бернард Мајер.

Porsche је саопштио да ће се у понуди наћи комплетна гама аутомобила овог произвођача, али нису прецизирали да ли ће бити доступан и онај најскупљи - топ модел 918 Spyder.

Најјефтинији је закуп модела Boxter, Cayman и Мacan. Једносатна вожња неког од ових аутомобила коштаће вас 69 евра, док рентирање Porscheа 911 износи 99 евра по сату.

Првих 100 километара вожње урачунато је у цијену изнајмљивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана