Кларксон поново у невољи

Агенције
Кларксон поново у невољи

Џереми Кларскон је поново у центру пажње због објаве на Твитеру у којој сугерише да је возио и пио пиво.

У обајви на свом Твитер профилу Кларксон је подјелио са својим пратиоцима колико се добро осјећа за воланом BMW-а М6. Ипак, многима је засметало то што веома популарна јавна личност сугерише да пије пиво док вози.

Кларксон ја објавио: "Једна од најбољих вожњи у мом животу. Земљани пут. М6. Са iPodа иде Blind Faith. Пиво у држачу за чаше." Иако се нигде не спомиње да је Кларксон пио споменуто пиво, објава је наишла на бројне осуде.

Најистакнутији међу њима био је портпарола британске Кампање против вожње под утицајем алкохола, који је изјавио да је Кларксон "потпуни идиот који не осјећа ни трунку одговорности". Он је додао да је Кларксон свијестан чињенице да је сваки публицитет добар публицитет и сада само покушава да пронађе начине како да поново заврши у вијестима.

Ово није први пут да се потеже питање Кларксонове употребе алкохола за воланом. Љубитељи шоуа Top Gear сjећају се епизоде из 2008. године и експедиције на Сjеверни пол у којој су Кларскон и Меј пили алкохол док су возили. Иако у тој ситуацији нису прекршили ниједан закон, јер нису возили на јавној саобраћајници, многи гледаоци су се жалили.

Што се тиче најновије објаве на Твитеру, још увек се није жалио на то што Кларксон слуша Blind Faith.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана