Кларксон, Меј и Хамонд поново заједно?

Агенције
Кларксон, Меј и Хамонд поново заједно?

Сви се слажу да Top Gear не би био исти без Џеремија Кларксона, али има ли наде да се три водитеља поново нађу заједно пред ТВ камерама?

Судећи према најновијој Кларксоновој изјави, и та опција је отворена.

У свом првом јавном наступу након суспензије и отпуштања из емисије Top Gear, бивши водитељ наговијестио је могућност наставка аутомобилског шоу програма у коме би поред Кларксона учествовале и његове некадашње колеге, Ричард Хамонд и Џејмс Меј.

Џереми Кларксон одржао је добротворну аукцију на којој су се продавали Top Gear сувенири и том приликом се захвалио фановима који су дошли “да виде незапосленог човјека”.

“Неки од вас се можда сjећају да је на BBC-ју постојала емисија која се звала Top Gear”, нашалио се Кларксон и додао: “Али, могли бисмо и да се вратимо, на неки други програм. Или можда чак и на исти, ко зна?”

Он није открио више детаља о могућем повратку на ТВ екране, али је и ових пар реченица било довољно да пробуди наду код фанова.

Подсjећамо, у британским медијма већ се спекулисало да Netflix жели да ангажује Кларксона и да му је понудио “потпуну ауторску слободу и контролу” у креирању новог аутомобилског ТВ програма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана