Кими Раиконен против ЛаФерарија

Агенције
Кими Раиконен против ЛаФерарија

Уживајте у снимцима и у грмљавини које производи нови Ферари док га чувени Кими Раиконен вози на стази Фиорано. Осим усијаних дискова и пламена из издувних цијеви, погледајте и како изгледа када се ЛаФерари отргне контроли.

Протеклих неколико мјесеци изузетно су узбудљиви у аутомобилској индустрији јер смо свједоци трке за представљање три најнапреднија аутомобила на свијету.

Ријеч је о Porscheу 918, Mclarenу П1 и Ferrariју LaFerrari. То су веома скупи, углавном распродати хибриди који помjерају границе онога што сматрамо да је могуће и када је ријеч о технологији и када је ријеч о физици.

До сада смо могли на интернету да погледамо рецензије Porscheа и McLarenа, али Ferrari се још увек није званично појавио у јавности.

Ипак, погледајте снимак који је прије неколико дана забиљежен на стази Фиорано. LaFerrari изгледа веома упечатљиво и моћно. Такође, производи одговарајућу количину буке, коју само на дијелиће секунде прекидају муњевито брзе промјене степени преноса.

Ипак, изгледа да је Кими приликом једног изласка из оштре и споре кривине прејако притиснуо папучицу гаса због чега се у трептају ока нашао ван стазе.

Уживјте у снимку борбе између најновијег Ferrariјевог топ модела и бившег шампиона Формуле 1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана