Какве аутомобиле воли Виктор Јанукович?

Агенције
Какве аутомобиле воли Виктор Јанукович?

Док је већина грађана и новинара који су обилазили напуштену резиденцију украјинског предсjедника Виктора Јануковича била импресионирана вjештачким језером и великим једрењаком, голф тереном или мини зоолошким вртом, љубитељи аутомобила могли су да уживају у правом музеју олд-тајмера, који у највећој мjери потичу из период Совјетског Савеза.

У оквиру резиденције изложени су бројни класични аутомобили, од оних најмањих, марке Запорожац, попут модела ЗАЗ-965 базираном на старом ФИАТ-у 600, па до великих совјетских лимузина.

И док су Украјинци шетали посjедом свог предсjедника, у граду Гостомељ у једном складишту откривена је још једна, потпуно другачија колекција.

Овог пута рijеч је о савременим аутомобилима, који према незваничним инофрмацијама припадају сину украјинског предсjедника.

Како наводе медији, у складишту се налази дванаест луксузних аутомобила, чија врijедност се проjцењује на 2 милиона долара, а међу њима издавајају се блиндирани теренац Knight XV канадске компаније Conquest и Мерцедес SLS AMG.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана