Како Лондонци пркосе спортским аутомобилима?

Aгенције
Како Лондонци пркосе спортским аутомобилима?

Већ смо писали како током љета расте незадовољство Лондонаца због бројних супераутомобила који у том периоду крстаре улицама британске престонице.

Погледајте неке од метода којима се грађани Лондона служе како би власницима ових аутомобила показали свој став према њима и њиховим возилима.

Звук који поизводе моћни мотори супер-спортских аутомобила за некога је најљепша музика, али за већину обичних Лондонаца представља само непријатну буку.

Ипак, то није разлог да аутомобил и возача гађате јајима, као што је то учинио један становник Лондона док је овај жути Ferrari 458 Spider пролазио испод његовог прозора:

Интересантно је да су у овом случају већу буку стварали спортски аутомобили који су се кретали испред, него сам Ferrari који је извукао дебљи крај.

На другом видеу, који је такође настао на улицама Лондона ових дана, снимљен је бициклиста који намерно излеће на пут непосредно испред једног Lamborghiniа Avetador, да би затим наставио да се креће средином улице, опструишући кретање аутомобила:


Оба снимка показују крајње нетолерантно и безобразно понашање појединих становника Лондона, иако их возачи аутомобила у конкретним случајевима нису ничим изазвали, осим можда самим тим што сједе за управљачем скупоцијених возила.

Прочитајте због чега Лондонцима сметају супераутомобили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана