Како изгледа удес при брзини од 300 km/h

Агенције
Како изгледа удес при брзини од 300 km/h

У септембру смо могли да видимо епилог а захваљујући снимку који је објавила мађарска полиција сада смо у прилици да погледамо како се догодила саобраћајна несрећа у Мађарској у којој је потпуно изгорио један Lamborghini Huracan. На срећу, возач и особа која се налазила на мjесту сувозача преживели су удес.

Видео који је снимљен мобилним телефоном приказује како Huracan јури преко 330 на сат мађарским аутопутем на коме је ограничење 130 km/h.

Непосредно прије несреће на снимку се види да брзиномер показује 313 km/h (тренутак када возач губи контролу над аутомобилом догодио се послије минут и 25 секунди).

На основу снимка може се закључити да је Lamborghini највјероватније прешао преко неравнине на аутопуту, након чега је аутомобил на тренутак изгубио контакт са коловозом, а возач контролу управљања.

Због превелике брзине није било могућности да се исправи грешка и возило је пробило заштитну ограду, слетило у јарак гдје се запалило и потпуно изгорјело.

Према извјештају мађарске полиције, Huracan је имао чешке регистарске таблице.

Тридесетшестогодишњи возач успио је да сам изађе из аутомобила и извуче тешко повређену особу која је сједела на месту сувозача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана