Како би могао да изгледа Rolls-Royce SUV?

Aгенције
Како би могао да изгледа Rolls-Royce SUV?

Директор Ролс-Ројса потврдио је да њихов тим дизајнера ради на ексклузивном SUV моделу. Британски магазин AutoExpress предвиђа како би први Ролсов "теренац" могао да изгледа.

Изгледа да ће Emily, симбол на предњем делу Ролсових аутомобила, набацити који килограм у слиједећих неколико година. Rolls-Royce, један од произвођача аутомобила који се највјерније држао своје традиције припрема се за улазак на SUV тржиште.

Разлог за одбацивање традиције, као и најчешће, је жеља за зарадом. Према ријечима директора компаније Rolls-Royce, Торстена Милера - Отвоса, постоји веома важна група младих купаца који су у својим 20-им или 30-им годинама, који су "супер богати" и који желе Ролса, али не лимузину.

Ови млади богаташи су према његовим ријечима спортисти, музичари али и Кинези.

"SUV сегмент је веома интересантан. Постоји велика потражња за таквим возилима и ја сам отворен за то" изјавио је директор компаније Rolls-Royce.

Дизајнери магазина AutoExpress потрудили су се да нам представе како би овај SUV могао да изгледа користећи актуелни дизајнерски језик примјењен на моделима Ghost и Wraith.

Мислимо да је јасно зашто Rolls-Royce жели да производи SUV и коме је намијењен. Ипак, ако међу вама постоје они који ће да помисле да Ролс никада неће сићи са асфалта - размислите још једном када одгледате овај видео снимак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана