Како би изгледали Ауди камиони FOTO

Агенције
Како би изгледали Ауди камиони FOTO

Двојица независних руских дизајнера осмислили су футуристичке камионе који би према њиховој идеји носили амбелм чувеног немачког произвођача премијум аутомобила.

Ауди за сада не производи камионе, али ако би се једног дана одлучио за то, могао би да размисли о ангажовању Артема Смирнова и Владимира Панченка. Као велики фанови марке са знаком четири прстена, њих двојица су израдили дизајнерску студију Truck for Audi у оквиру које су представили два камиона на електрични погон.

Возило под ознаком План А је камион футуристичког изгледа предвиђен за превоз терета аутопутем на великим дистанцама, због чега је предвиђено да има функцију ауто-пилота који би повремено одмењиво возача на дугим путовањима, како би се могао да се одмара без заустављања.

Друго возило, План Б, више је замишљено као показна вјежба из дизајна, него као функционални камион, а Смирнов и Панченко су приликом креирања овог камиона били инспирисани Лего дизајном.

Колико су се "заиграли" приликом осмишљавања камиона План Б, показује и фотографија на којој су возаче обукли у опрему коју користе пилоти борбених авиона, и смјестили их на кров кабине у кокпите сличне онима из Формуле 1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана