“Инсигнија” - најбољи њемачки половњак

Агенције
“Инсигнија” - најбољи њемачки половњак

Питање “који је половњак најбољи?” дилема је која ће увијек имати своје мјесто у разговорима о томе који половни аутомобил заиста вриједи, а који не. Ових дана стиже једна занимљива вијест, која би могла донекле да одговори на питање који је половњак тренутно најбољи. Барем када се о њемачким аутомобилима ради.

 Извештај “Друштва за техничку инспекцију Њемачке” о половним аутомобилима произвођача из те земље, показао је да је “опел инсигнија” однио побједу и то у двије старосне категорије. Опелов адут освојио је прво мјесто у конкуренцији аутомобила из средње класе старости 1-3 године, али и међу онима који су стари 4,5 година.

“Инсигнија” је на овај начин добила још једно признање, које се првенствено односи на њен квалитет, поузданост и издржљивост.  

Поменути извјештај сачињен је на основу преко пет милиона техничких прегледа око 240 различитих модела аутомобила. За двије године, колико је састављање извјештаја трајало, “инсигнија” је добила високе оцијене у готово свим сегментима оцијењивања.

Похвале које је “инсигнија” добила за многе су очекиване, с обзиром на труд који је Опел уложио у њено настајање. Овај аутомобил у својој палети понуде нуди обиље простора и комфора за путнике, високу аеродинамичност и смањењу потрошњу, што је посљедица и уградње високо ефикасних бензинских и дизел агрегата, напредне технологије и дизајна који је оцијењен највишим оцјенама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана