Хотел у којем можете спавати са својим аутомобилом

G.S.
Foto: Printscreen/Instagram

Јединствена услуга у понуди хотелског смјештаја омогућује вам стални поглед на ваш аутомобил, али и пуно више од тога.

Ради се о новом хотелу с тзв. кар-лофт додатном вриједности, односно сервисном функцијом која вам омогућава да се аутом дословно одвезете до хотелске собе. Ради се о првом хотелу овог типа који је отворен у Франкфурту, а ускоро би се слични хотелски капацитети требали отворити у још неколико њемачких градова почевши од оног у Дизелдорфу, који је већ у изградњи. 
 

Хотелски ланац b'mine у оквиру ове функције омогућава гостима да дословно из кревета гледају свој аутомобил паркиран на тераси, гдје је стигао лифтом. Притом то не значи да је овај хотел намијењен највећим заљубљеницима у аутомобиле и власницима ријетких колекционарских возила који увијек желе имати свој ауто на оку, него и свима другима који знају цијенити предности овог концепта.

Наиме, нема више потребе одласка у мрачне и загушљиве гараже, нема ни муке с тражењем возила и самог паркинга, а да не говоримо како пртљаг сами довозите до улаза у собу. Додатна предност је што свако паркирно мјесто има електрични пуњач па током боравка можете допуњавати возило и стално пратити стање батерија, преноси Индекс.

Додатно, овим концептом прескачете све оне радње које су карактеристичне за пријаву у хотел и пролазак кроз улазни простор. Овако дословно не сусрећете никога на путу до собе из које не морате излазити нити на доручак или вечеру. Хотел располаже с укупно 241 собом од којих је њих 40 опремљено овом цар-лофт функцијом.

Постоје и нека ограничења, а то су да ваш лимени љубимац не смије тежити преко четири тоне те да максимална висина не смије бити већа од два метра. Све остало је допуштено.

Приватност је апсолутно загарантована, а ноћење с укљученим аутомобилом на тераси је око 200 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана