Google Maps: Завирите у музеје Lamborghiniја и Хонде

Aгенције
Google Maps: Завирите у музеје Lamborghiniја и Хонде

Захваљујући Street View мапирању љубитељи аутомобила однедавно су у прилици обиђу музеје Lamborghiniја и Хонде не устајући из своје фотеље.

Фанови Lamborghiniја могу да "посјете" зграду музеја која се налази у мјесту Сант’Агата и да разгледају колекцију класичних, али и савремених модела овог произвођача. Виртуелни музеј нуди панорамски поглед од 360 степени на чувене моделе из историје Lamborghiniја, као што су Minura, Countach, Diablo...

У музеју су изложени и концепти, прототипови и модели који су израђени у само једном примјерку, као и тркачки аутомобили. Међу њима су ексклузивни Lamborghini Reventon, Estoque и Sesto Elemento. Google Maps омогућава чак и да завирите у унутрашњост експоната, што у стварном животу музеји углавном не дозвољавају својим посјетиоцима.

И љубитељи Хондиних путничких аутомобила, али и тркачких болида, могу захваљујући Google Mapsу да разгледају музеј овог произвођача.

Музеј Honda Collection Hall налази се у непосредној близини тркачке стазе Ринг Мотеги у Јапану. Поставка се простире на два спрата. На једном су изложени путнички модели из различитих епоха, а на другом тркачки аутомобили и мотоцикли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана