Форд Фиеста за 8.888 евра

Агенције
Форд Фиеста за 8.888 евра

Најпопуларнији Фордов модел у Европи - Фиеста, у варијанти са троја врата и пакетом опреме Ambiente, од 20. децембра у понуди је по цијени од 8.888 евра.

Фиесту са овом цијеном, у црвеној или тегет боји, покреће бензински мотор од 1.242 кубна центиметра са 82 КС и 114 Нм максималног обртног момента. Снага се преноси петостепеним ручним мјењачем, а фабрика декларише пројсечну потрошњу у мјешовитом циклусу од 5,2 литра на 100 км.

У Ambiente пакету опреме су, између осталог, АБС у кочном систему са електронском дистрибуцијом кочне силе, ваздушни јастуци за возача и сувозача, серво волан подесив по висини и дубини, треће стоп свјетло, кодирани кључ (имобилајзер), централно закључавање, нивелација фарова, тонирана стакла, браници у боји каросерије, електро подизачи предњих стакала, ISOFIX носачи дjечијих сjедишта, челични резервни точак стандардних димензија, кровни спојлер у боји каросерије, електро подесиви, гријани ретровизори црне боје, челични наплаци са пнеуматицима 175/65 Р14, ручице на вратима црне боје, ICE Pack 7 - Радио/CD/MP3 са шест звучника, дисплеј са приказом двије линије текста, аудио команде на волану, USB утичница, додатна MP3 утичница, дневна свjетла. Додатна опрема укључена у цијену су мануелни клима уређај и трећи наслон за главу на задњем сједишту.

Редовна цијена овако опремљене Фиесте је 9.875 евра. За Фиесту, као и остала Фордова путничка возила, важи петогодишња гаранција (на антикорозивну заштиту 12 година). За ову верзију Фиесте је прописано редовно сервисирање на 20.000 км или најмање једном годишње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана