Форд B-MAX за 10.990 евра

Aгенције
Форд B-MAX за 10.990 евра

Форд је започео јесењу продајну кампању током које се два модела овог произвођача нуде по повољнијим цијенама. Фиеста се поново може купити за 8.990, а акцијска цијена за Б-MAX износи 10.990 евра.

Форд Фиеста која је доступна по наведеној цијени има 5 врата и погони је 1.25 литарски бензински мотор са 82 кс. Аутомобил је опремљен пакетом Ambiente, који је "појачан" клима уређајем и трећим наслоном за главу на задњим сjедиштима

Још један нови модел из Фордове гаме имаће током акције нижу цијену. Ријеч је о моноволуменском моделу B-MAX који се нуди у верзији са 1.4 литарским бензинцем са 90 кс и пакетом опреме Тренд.

Поред ABS и ESP система и мануелног клима уређаја, Тренд пакет, између осталог, укључује и радио/CD/MP3 аудио уређај, електроподизаче задњих прозора, електроподесиве и грејане спољне ретровизоре и систем за праћење притиска ваздуха у гумама.

Два модел која су на попусту, као и сви остали Фордови аутомобили, могу се купити и по систему старо за ново, при чему се процијењена вредност коришћеног возила које се уступа приликом куповине урачунава као улог за ново.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана