FIAT објавио цијене за 500X Opening Edition

Агенције
FIAT објавио цијене за 500X Opening Edition

Иако ће први аутомобили бити испоручени власницима тек почетком 2015, FIAT је већ започео промотивну продајну кампању за ограничену серију модела 500X. Верзија Opening Edition биће лимитирана на 2.000 примjерака, а почетна цена за модел са предњим погоном износи 21.900 евра.

FIAT 500X Opening Edition биће доступан у Италији, Њемачкој, Француској, Шпанији и Швајцарској.

У понуди су две варијанте: модел прилагођен вожњи у урбаном окружењу, са погоном на предње точкове, и верзија која се подједнако добро сналази и ван асфалтних путева - са погоном 4х4.

Како би додатно стимулисао купце у овим земљама, FIAT је модел 500X Opening Edition опремио богатим пакетима опреме, уз промотивне цијене возила.

Верзија са предњим погоном доступна је у свјетлој Art Grey боји, уз елегантан изглед спољашњости са дискретним пластичним заштитним додацима.

Опрема између осталог обухвата и 18 инчне алу фелне, пакете Safety и Comfort, аутоматску климу, могућност откључавања и стартовања возила без кључа, затамњена стакла...

У понуди су два мотора, 1.4 литарски MultiAit II бензинац са 140 кс и 1.6 литарски MultiJet II дизелаш који производи 120 кс.

Бензинац у Италији кошта 21.900 евра, а FIAT истиче је у цијену укључена додатна опрема у вредности од 2.500 евра.

Модел са погоном на сва 4 точка ексклузивно је офарбан у Amore Re нијансу црвене боје и има робустан изглед екстеријера, са обиљем заштитних елемената на доњим дjеловима браника и каросерије возила.

Међу додатном опремом издваја се навигациони уређај, као део Uconnect мултимедијалног система са 6,5 инчним екраном, двобојна црвено-црна унутрашњост, Висибилитy пакет, са сензорима за кишу и аутоматским укључивањем фарова у случају смањене видљивости и по мраку, електросклопивим ретровизорима и командама на волану.

 

Верзија са 4x4 погоном доступна је искључиво са 2.0 MultiJet дизел мотором са 140 кс, а купци ће за овај модел морати да издвоје 30.650 евра.

Додатна опрема, која је укључена у цијену кошта 3.500 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана