Фиат Гранде Панда ће се правити у региону: Исцурили и детаљи новог изгледа

Г.С.
Foto: Фиат

Након што се сазнало нешто више о цијени нове Фиат Гранде Панде која ће се правити у Крагујевцу, ево шта све знамо о бојама и дизајну ово љепотана.

Фиат је на догађају одржаном поводом 125. рођендана рекао нешто више о Гранде Панди, насљеднику класичног Панда модела који ће се се производити у Србији.

Из Фиата су навели да ће у питању бити „електрични аутомобил испод 25.000 евра“, и да ће бити „прелијеп“.

Једино што се за сада могло видјети јесте да ће са предње стране иза „ФИАТ“ натписа стајати кабл за пуњење. Како су из Фиата навели, овај спирални кабл је интегрисан, што Гранде Панду чини првим возилом на тржишту које то има.

Знамо да ће на почетку Фиат Гранде Панда бити доступна са потпуно електричним погоном (домет од 320 км) и хибридном технологијом (дакле, потпуно електрична верзија са 113 КС и лако-хибридни 1,2 бензинац са 136 КС).

Нова Гранде Панда долази у три боје - жута, црвена (основни модел) као и нешто што би се могло назвати пастелно зеленом. Такође, зна се и доста детаља о ентеријеру,  преноси Б92.

Највише званичних снимака и фотографија има за жуту Гранде Панду - овај модел је Фиат упарио са црном и сматра да ће аутомобил на тај начин бити најбоље представљен потенцијалним купцима.

Када је у питању ентеријер, детаљ који се највише истиче је дизајн командне табле, који открива доста разлика у односу на сродне моделе Цитроен Ц3 и Опел Фронтеру.

Евидентан је заобљени изглед многих елемената у кабини, као што су структура командне табле, панел који интегрише дигиталну инструмент таблу и инфотејнмент, централна конзола и унутрашње кваке на вратима.

Пастелно зелена Гранде Панда дата је само у две званичне слике за сада.

За крај, вриједи рећи да је недавно уочена Фиат Гранде Панда у црвеној боји, а изгледа прилично симпатично опремљен бијелим фелнама.

Овај Фиат виђен је на улицама Торина, без икаквих знакова камуфлаже. Иначе, Фиат и јесте познат по томе што „опуштено“ вози нове моделе улицама током снимања за промотивни материјал.

Фиат Гранде Панда Ред има бијеле челичне фелне који подсјећају на оригиналну Панду. Точкови су мањег пречника у поређењу са 17-инчним из већ виђеног модела, али ту су и даље ЛЕД фарови и задња свјетла.

Остале разлике укључују недостатак кровних шина, паркинг сензора и лажних алуминијумских заштитних плоча које су замењене необојеном пластиком. Реч „Панда“ и даље је утиснута на истом месту, као и Фиат знак на вратима пртљажника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана