Џереми Кларксон поново ухваћен у пребрзој вожњи

Агенције
Џереми Кларксон поново ухваћен у пребрзој вожњи

Водитељ емисије Top Gear кажњен је због прекорачења брзине на једном путу у Енглеској. Кларксону је ово друга казна за пребрзу вожњу за годину дана, пошто је крајем 2013. током снимања емисије у Француској возио Aston Martin Vanquish 140 km/h на дjелу гдjе је ограничење 90 km/h.

Top Gear није емисија која се превише бави аспектима безбjедне и одговорне вожње, а Џереми Кларскон недавно се у једном тексту пожалио на превелики број камера које региструју прекорачење дозвољене брзине на путу између Витбија и Лондона.

И управо га је једна од тих камера ухватила у пребрзој вожњи.

Кларксон је о казни писао у свом тексту за лондонски Сан (The Sun) али није прецизирао колико је брзо том приликом возио и колико је износило прекорачење дозвољене брзине.

Он је рекао да је поред казне добио и негативне поене и додао да му је то први такав случај за 30 година, колико дуго посjедује возачку дозволу.

Ако је то тачно, онда је Кларксон до сада имао среће да га не сниме камере, с обзиром да је 2008. критикован у јавности због тврдње да је на јавном путу возио аутомобил брзином од 300 km/h.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана