Deltin Rolls-Royce Cullinan свидјеће се богатим авантуристима

Кликс
Foto: принтскрин

За дораде првог подигнутог Rolls-Roycea иза којих стоји позната њемачка компанија Делта 4x4 треба издвојити око 150.000 еура.

Међу посљедњим пројектима њемачке компаније Делта 4x4 у којој се баве " über “ теренцима за све (не)прилике је темељито дорађен Rolls-Royce Cullinan који представља доказ да има богаташа који на својим путовањима не морају спавати у луксузним хотелима.

Дорађен Cullinan Overlander који је наручио купац на Блиском Истоку постављен је на ојачаним 20-инчним фелугама на којима су гуме Mickey Thompson изразито теренског профила.

Оно што се одлично види су проширени блатобрани, усисник зрака за пролазак кроз дубоку воду и чак десет додатних свјетала која су распоређена на "бул бару“ и галерији на којој је, поред лопате и канистера за гориво, смјештен и склопиви шатор за спавање далеко од цивилизације.

Цијена за комплетну дораду износи око 150.000 еура, а у Делти се нису бавили садржајем испод предњег поклопца, па и авантуристички расположен Cullinan покреће 6,7-литарски В12 битурбо мотор који развија 571 КС и 850 Нм обртног момента за чију је дистрибуцију на обје осовине задужен 8-степени аутоматски мјењач.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана