Да ли сте знали да Porsche Cayenne може све ово?

Aгенције
Да ли сте знали да Porsche Cayenne може све ово?

Иако Cayenne има репутацију "урбаног теренца" чији власници се не усуђују да извезу аутомобил ван равних, асфалтних путева, Porsche и даље покушава да их убиједи у супротно.

Узевши у обзир високу цијену аутомобила и навике највећег броја купаца модела Cayenne, помислил бисте да Porsche неће улагати превише енергија да покаже да је ово возило подједнако способно да се избори са неравним стрмим теренима, као и са тркачком стазом. Погрешно.

Њемачки произвођач поносан је на универзалне особине "швајцарског ножића", које посједује његов СУВ, и жели да се у свакој прилици похвали њима. То је учинио у јуну, када је организовао караван у коме се налазила група возила Cayenne S Disel, који је прошао кроз Карпате.

Овог пута, Porsche нас је одвео на тест центар у Силверстону како би нам открио двоструку личност која се крије у моделу Cayenne Turbo S:

Иако је Cayenne Turbo S  прије свега расни спортиста опремљен 4.8 литарским V8 мотором са 550 кс и максималним обртним моментом од 750 Nm, Porsche у први план истиче његове способности у савлађивању тешких терена.

Тако је, на примjер, овај аутомобил у стању да савлада препреку која се налази по углом од 45 степени, као и да се креће по терену чијиј је бочни нагиб 40 степени.

Сазнајте више о моделу Porsche Cayenne Turbo S.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана