Да ли бисте наручили аутомобил који још нисте видјели?

Aгенције
Да ли бисте наручили аутомобил који још нисте видјели?

У Хонди кажу да постоје купци који су спремни да већ сада уплате дио новца за нови NSX који ће се појавити у продаји тек 2015, јавиле су агенције.

Како су саопштили у компанији Хонда УК, сви заинтересовани Британци који би жељели да међу првима постану власници будућег модела NSX могу то да ураде већ сада.

Потребно је да резервишу свој примјерак тако што ће уплатити депозит од 5.000 фунти (око 5.850 евра).

Према ријечима директора Хонде у Великој Британији, Фила Кросмана, интересовање за новим моделом већ постоји, иако нас до његовог представљања дијеле читаве двије године.

- До сада смо примили преко 20 уплата за Хонду NSX, иако цијена овог аутомобила још увијек није формирана нити су купци у прилици да виде како ће изгледати серијски модел - каже Кросман.

 Јапански произвођач није објавио ни техничке детаље нове Хонде NSX, а очекује се да ће тај аутомобил бити базиран на хибридном концепту који је представљен на ауто-салону у Женеви, почетком марта 2013. године.

Концепт NSX погоњен је хибридним системом који се састоји од два електромотора и централно постављеног В6 агрегата са директним убризгавањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана