Citroën припрема ново издање серије My Ami Buggy

Kliks
Foto: Printscreen

Као одговор на успјех прве верзије, крајем прве четвртине 2023. године почеће продаја новог ограниченог издања од хиљаду возила "My Ami Buggy" које ће бити доступно у више држава, међу којима ће бити доступан и модел Ами.

Ово је добра вијест за све оне који су 21. јула ове године закаснили почетак продаје прве такве верзије када је првих 50 примјерака продано за само 18 минута.

Ширење верзија "My Ami Buggy" на међународна тржишта свједочи о успјеху електричног возила Ами које је својим концептним дизајном и доступношћу покренуло праву револуцију на подручју локалне мобилности. Од почетка продаје крајем 2020. године до данас продано је већ више од 30.000 електричних возила Ами у девет земаља.

Најновија верзија "My Ami Buggy"биће веома слична првом издању уз неколико изненађења која ће бити детаљније представљена прије прољећа.

Корисници возила Ами су прије свега разнолики, од 14 до 94 година, од тинејџера који се тек уче како да постану самостални па све до старијих грађана који су у њему препознали једноставно, сигурно и удобно пријевозно средство за краћа путовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана