BMW Серије 2 Active Tourer са спортским имиџом

Aгенције
BMW Серије 2 Active Tourer са спортским имиџом

Можда није направљен за оне љубитеље BMW-а који у аутомобилима те марке виде искључиво скривеног спортисту, али захваљујући М Спорт пакету мини-ван Active Tourer изгледа за нијансу опасније од стандарне верзије.

Интересанто је како неколико козметичких интервенција, другачије фелне и вjешто изабрана боја, могу да промjене имиџ неког модела.

BMW Серије 2 Active Tourer није намjењен за јурњаву по путевима, али му мало спортске шминке неће шкодити. М Спорт пакет, осим другачијих браника и наведених, специјалних 17 или 18 инчних алу фелни, подразумијева и унапређено управљање захваљујући измјенама у систему ослањања чиме је ауто спуштен за 10 мм.

Active Tourer опремљен овим пакетом има и затамњена стакла и дискретне "М" ознаке на предњим блатобранима.

Ексклузивна је и "Estoril" нијанса плаве боје спољашњости, аеродинамични додаци на праговима и двије издувне цијеви на задњем дијелу аутомобила.

Плава боја присутна је и у ентеријеру, као контраст црној која се налази свуда, па и на стубовима и оплати крова, а мултифункционални кожни волан, ручица мијењача и ослонац за лијево стопало на поду дизајнирани су у "М" стилу.

Спортска сједишта су пресвучена комбинацијом платна и Alcantara материјала.

Ипак, купци који се одлуче за М Спорт пакет неће моћи да рачунају на снажније моторе од оних који су доступни у стандардној верзији BMW-а Серије 2 Active Tourer.

У питању су бензинци, 1.5 литарски троцилиндраш са 136 кс и дволитарска јединица са 231 кс, као и 2.0 литарски дизелаш који производи 150 кс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана