BMW Серија 7 изгледа агресивније у руху Ренегејд Дизајна

ГС
BMW Серија 7 изгледа агресивније у руху Ренегејд Дизајна

Најновија BMW Серија 7 "заталасала" је свијет аутомобила, али нису сви коментари били позитивни јер је било и критика на рачун дизајна, посебно када је ријеч о ентузијастима.

Међутим, гдје има критика, има и прилике за побољшања, а Ренегејд Дизајн се прихватио тог изазова и на свој начин побољшао дизајн најновије Серије 7 (Г70) тако што је припремио нови бади кит.

Пакет представља складан спој суптилности и агресивности, а док је стандардни дизајн изазвао подијељена мишљења, бади кит успијева успоставити равнотежу која побољшава естетику аутомобила без превладавања његовог оригиналног карактера.

Ренегејдов пакет укључује предњи лип спојлер на бранику, стражњи дифузор, прагове, кровни и стражњи спојлер, као и решетку хладњака те кућишта бочних ретровизора. Свака компонента је прецизно дизајнирана и савршено се уклапа у постојеће линије аутомобила, а резултат је кохезиван и префињен изглед. Купци могу бирати између двије завршне обраде, елегантне сјајне црне направљене од базалтних влакана или више премиум карбонске.

Један од најпривлачнијих аспеката понуде Ренегејд Дизајна је доступност широм свијета. Без обзира на локацију купца могуће је добити ексклузивни тјунинг пакет и трансформисати BMW Серију 7 у истинско умјетничко дјело. Тјунер такође нуди услуге монтаже компоненти, преноси Кликс.

Засад је пакет доступан за моделе 740и, 740д и 760и.

Подсјећања ради, седма генерација Серије 7 дебитовала је у априлу и почела се производити у јулу 2022. године. 

Неколико мјесеци касније је BMW прославио јубилеј, а то је 7 милиона произведених примјерака Серије 7.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана