BMW представио Серију 4 ФОТО

Агенција
BMW представио Серију 4 ФОТО

BMW је званично представио Серију 4 Coupe у Детроиту, а како је претходно и најављено, серијски модел Серије 4 уствари ће номинално замијенити Серију 3 Coupe.

Своју званичну свјетску премијеру овај занимљиви концептни модел који уствари изгледа као потпуно спреман за серијску производњу имаће сљедећег мјесеца у Детроиту.

Јасно, технички ријеч је о Серији 3 у Coupe издању, али због посебних дизајнерских детаља BMW сада жели овај модел потпуно одвојити од Серије 3 као засебан.

Међуосовинско растојање Серије 4 Coupe Concept износи 2.810 мм, што је за 50 мм више од још увијек актуелног Coupea Серије 3.

Такође, нови Coupe је од претходног и шити, и то за 44 мм, али је истовремено и 16 мм нижи због чега изгледа знатно агресивнијие и упечатљивије.

За концептни модел BMW је употријебио атрактивне 20-инчне фелге чији је изглед тродимензионалан захваљујући посебном лакирању и самом облику кракова.

Напријед је лако примјетити хексагонална свјетла која су у потпуности израђена у LED технологији док агресивност истичу и већи отовори за ваздух.

Јасно, најатрактивнији дио аутомобила је елегантна линија крова која се стапа са задњим дијелом.

Назад су новост и стоп свјетла која су развучена и смјештена у саме углове каросерије.

Најупечатљивији детаљ на задњем дијелу свакако је одбојник с интегрисаним издувним цијевима и одличним умецима од полираног алуминијума због чега концепт заиста и изгледа као концептни ауто.

Јасно, ови детаљи вјероватно неће наћи пут до серијског модела.
Унутрашњост концептне Серије 4 је уствари суперлуксузно издање унутрашњости које нам је већ познато из Серије 3.

За одабир боја и ексклузивних материјала као и самог шивања сједипта задужен је био BMW Индивидуал одјел, те захваљујући њима унутрашњост овог аута изгледа заиста врхунски и луксузно.

Јасно, детаље о доласку серијске верзије овог модела можемо очекивати тек након његове званичне премијере у Детроиту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана