BMW представио М8 Competition Edition Pit Lane

ГС
BMW представио М8 Competition Edition Pit Lane

Ако вам се свиђа BMW М8 Competition али сматрате да би био бољи с неким дијеловима BMW-а М3 и М4, онда би одговор могло бити једно специјално издање.

Специјалне верзије нових аутомобила постају толико честе да се више и не чине таквим, али најновија из BMW-а је нешто што подиже М8 на нови ниво. Ради се о BMW-у М8 Competition Edition Pit Lane који је ексклузивно намијењен Швицарској и Лихтенштајну, а биће произведено свега десет примјерака.

Седам од десет примјерака ће бити базирани на четверовратном Гран Купеу, а три на Кабриолету. Сви аутомобили ће бити лакирани у Хокенхајм сребрену боју те ће имати 20-инчне М Performance фелге сличне онима које смо видјели на моделима М3 и М4 и то у Ferric сивој боји. Каросерија ће садржавати неколико карбонских детаља, од дифузора, преко ретровизора па до бубрежасте решетке хладњака. Међу тим детаљима су поклопци резервоара и мотора.

У унутрашњости ће бити нова М карбонске кадице које ће садржавати Сакир наранџасту и црну боју. Испред iDrive контролера налази ће се плочица која означава број аутомобила, а иза управљача карбонске лопатице за промјену степена пријеноса.

Овај ограничени модел ће такође развијати 617 КС као и стандардни Competition модели.

BMW М8 Competition Edition Pit Lane ће бити изложен у Дизелдорфу овог мјесеца, а цијена засад није позната.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана