BMW објавио неколико нових фотографија с тестирања електричног модела

ГС
Foto: Принтскрин

Продукцијско издање BMW-ове Серије 7 коју ће покретати само електромотори требало би бити представљено прије краја године.

Паралелно с развојем и тестирањем нове генерације BMW-ове перјанице у Минхену интензивно тестирају и нову Серију 7 коју ће по први пут покретати само електромотори, а чије се премијерно представљање публици очекује прије краја године.

Иако још увијек није званично потврђено, све су прилике да ће BMW-ов одговор на Мерцедесов електрични луксузни модел EQS покретати погонска комбинација из СУВ модела iX М50, што значи да ће возачна располагању имати два електромотора који комбиновано производе више од 520 коњских снага, а за чије су напајање задужене батерије капацитета 105,2 kWh.

Опремљен с погоном преко обје осовине, BMW i7 ће с једним пуњењем батерија прелазити нешто више од 640 километара, а камуфлажне фолије и даље успјешно крију изглед највећег и најлуксузнијег BMW-овог модела на струју који ће ускоро бити пуноправан члан у друштву нових "Седмица“ испод чијих ће предњих поклопаца и даље бити мотори с унутрашњим сагоријевањем, преноси портал Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана