Адут из Шеворлеа који ће привући велику пажњу

danas.net.hr
Адут из Шеворлеа који ће привући велику пажњу

ДЕТРОИТ - На скорашњем међународном сајму аутомобила у Женеви лимузинској и петеровратној верзији Chevrolet Cruzа придружиће се и караван с пртљажником запремине 500 до 1500 литара.

Једна од најуочљивијих карактеристика дизајна Chevrolet Cruzа је закривљена линија крова с кровним носачима у стандардној опреми, чиме се добија на практичности уз задржавање децентног и спортског изгледа. Нови караван нуди прегршт претинаца за одлагање као и низ снажних и дјелотворних мотора.

Ту је и уграђени мултимедијски систем Chevrolet MyLink врхунске квалитете. Поред тренутно понуђеног 1.6-литарског и 1.8-литарског бензинског мотора, нови 1.4-литарски турбо бензински те 1.7-литарски и побољшани 2.0-литарски дизелски мотори са стандардном функцијом Старт/Стоп употпуниће понуду погонских система.

Караван је с дужином 4.675 мм нешто мало дуљи од петеровратне варијанте и лимузине. Запремина пртљажника креће се од 500 литара мјерено до руба прозора па до готово 1.500 литара до стропа с преклопљеним наслонима задњег сједала.

Нови модели Cruzа опремљени су могућношћу уласка у возило без кључа што значи да је могуће ући у возило с кључем спремљеним на сигурном у џепу или торби. Осим тога, систем омогућава да се мотор упали или угаси притиском на дугме без потребе уметања кључа у бравицу за паљење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана