3D Design представио агресивнију и снажнију Тоjоту Супру

Г.С.
3D Design представио агресивнију и снажнију Тоjоту Супру

Јапански тунер 3D Design је познат по својим фантастичним модификацијама, обично прави компоненте за BMW-ове моделе као што су X4 и М5 седан, овог пута је у фокусу Тоjотина Супра развијена под утицајем BMW-а.

Упркос томе што већину времена проводи радећи на BMW-овим возилима, 3D Design је обавио сјајан посао с новом Супром. На први поглед се примијети предњи дио возила и промјена у виду новог карбонског сплитера који прати Суприне линије и чини је још агресивнијом. Ту су и карбонски прагови, као и спојлер на поклопцу пртљажника који је инспирисан оним на моделу М3 ЦС.

Унутрашњост красе нове алуминијске папучице, као и управљач који је поново пресвучен и који садржи црвену кожу. Иза управљача су нове лопатице од карбона за промјену степена пријеноса, али су доступне и оне направљене од алуминија.

Промјене нису само екстетске, јер је 3Д Десигн порадио и на перформансама. Снага је повећана за импресивних 187 КС, тако да сада износи укупних 569 КС. Засад није познато колико је Супра бржа, односно о којој је максималној брзини ријеч.

Такође, нема ни податка о цијени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана