Зимоњић: Фасцинантан турнир, не постоји опција да промијеним партнера

Срна
Зимоњић: Фасцинантан турнир, не постоји опција да промијеним партнера

БАЊАЛУКА - Прослављени српски тенисер и дубл играч Ненад Зимоњић рекао је да је фасцинантно све што је за овако кратко вријеме урађено на изградњи тениског комплекса у Бањалуци и организацији турнира “Српска опен”, те је изразио жаљење што неће моћи да наступи на њему.

“Осјећам се сјајно и била ми је велика жеља да играм пред домаћом публиком. Овдје су ми у Бањалуци увек лепа сећања јер имам ту доста пријатеља и знам какву сам подршку одавде добијао свих ових година. Било би ми огромно задовољство да сам имао прилику да играм”, рекао је Зимоњић.

Зимоњић, како ствари стоје, неће играти на турниру након што се данас његов партнер у дублу Марко Чекинато повукао због здравствених проблема.

“Нажалост, немам опцију да се замијени партнер када се жријеб направи. Улази алтернатива. Велики пех, али идемо даље”, истакао је Зимоњић и додао да би волио да одигра још неки турнир.

Зимоњић је на конференцији за новинаре у тениском комплексу у Бањалуци рекао да је посебно сјајан и квалитетно урађен централни терен, те да га подсјећа на одређене терене у Мадриду.

“Српска опен 2023” је АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.

Наградни фонд турнира је рекордан и износи око 560.000 евра, а побједник ће добити око 85.000 евра и 250 АТП бодова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана