Завршен јуниорски ИТФ турнир: Влајићева и Матовић освојили пехаре

М. З.
Завршен јуниорски ИТФ турнир: Влајићева и Матовић освојили пехаре

БАЊАЛУКА - Млади тенисери из Србије Теодора Влајић и Никола Матовић побједници су ИТФ Елит купа за јуниоре до 18 година. Влајићева је у финалу била боља од друге носитељке Ксијаотонг Ванг из Кине 6:4, 6:1 док је Матовић надиграо другог носиоца Јана Смрчку из Њемачке са 1:6, 6:3, 6:2.

- Изузетно сам задовољна како сам одиграла и драго ми је што сам држала исти ниво од почетка до краја турнира и све је било одлично - навела је Влајићева. Побједници су освојили по 30 бодова за свјетску ранг-листу.

- Финални меч био је веома тежак губио сам 1:6, 1:2 и онда сам кренуо да га нападам и то ми је донијело трофеј. Презадовољан сам турниром - рекао је Матовић. Директор турнира Зоран Зрнић био је презадовољан оствареним.

- Финални дан био је круна седмице и можемо да будемо поносни. Велика је ствар што смо имали учеснике из 27 држава свијета и важно нам је да су се добро осјећали и са лијепом сликом отишли из нашег града. Прве реакције су јако позитивне и надамо се доброј оцјени ИТФ-а која је услов за организацију сљедеће године - рекао је Зрнић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана