Волонтирање на турниру Српска опен - прилика да млади покажу знање и стекну искуство

Срна
Волонтирање на турниру Српска опен - прилика да млади покажу знање и стекну искуство

БАЊАЛУКА- Предсједник Омладинског савјета Републике Српске Младен Пјевчевић рекао је да ће 15 младих из овог савјета волонтирати на АТП турниру Српска опен, који ће бити одржан у Бањалуци од 16. до 23. априла, гдје ће моћи да покажу знање и стекну искуство.

Пјевчевић је рекао Срни да је Српска опен најзначајнији догађај ове године, али и један од најважнијих спортских догађаја у Републици Српској у претходних пет до 10 година.

Он је навео да је циљ Омладинског савјета активирање што више младих.

Пјевчевић је рекао да ће Омладински савјет имати прилику да делегира своје волонтере и за Међународну бициклистичку трку "Београд-Бањалука", која ће бити одржана од 19. до 22. априла.

Према његовим ријечима, у протеклих годину и по више од 2.000 младих из цијеле Републике Српске прошло је кроз разне активности ове организације, док је више од 100 имало прилику да волонтира на различитим догађајима.

Он је навео да су јубиларни 25. Сусрети младих Републике Српске у августу најзначајнији овогодишњи догађај за младе у Српској, који реализују у сарадњи са ресорним министарством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана