Вишковић открио шта је Ђоковић одбио

ГС
Вишковић открио шта је Ђоковић одбио

Српски тенисер Новак Ђоковић је током година изградио имиџ врхунског спортисте коме је породица на првом мјесту, а такође пажљиво бира с ким склапа спонзорске уговоре.

Управо због тога је једне прилике остао без могућности да заради огроман новац, открио је спортски коментатор Небојша Вишковић.

"Знате шта је Новак одбио, колике паре је одбио јер није хтио да рекламира, нећу сад да кажем које фирме. Ње хтио да рекламира нешто што се коси са његовим убјеђењима, што је штетно и тако даље. Наравно, одређени чланови његове породице су чупали косу", рекао је Вишковић, преноси "Кликс".

Није познати коментатор открио која је компанија у питању иако су многи помислили да се ради о некој од кладионица, а посебно због Новакових ријечи из прошлости.

"Лично, вјероватно не бих имао кладионицу као спонзора, али знам да 95 посто играча би", рекао је Ђоковић у септембру 2023. године.

Прије тога, његов бивши менаџер Едоардо Арталди је открио како Ђоковић избјегава кладионице и произвођаче алкохола.

"Новак заиста жели да учини свијет бољим мјестом. Траже га многе кладионичарске и покер компаније, фирме које рекламирају алкохол, али његов одговор је увек исти: 'Могу да ми понуде милијарде долара, али ја имам одговорност као свјетски број један у тенису. Порука коју шаљем људима не смије да буде погрешна'", открио је Арталди 2016. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана