Вимблдон наставио да се брука због Новака Ђоковића

ГС
Foto: Твитер

Од тренутка када је српски тенисер Новак Ђоковић освојио 23. грен слем и постао најбољи тенисер у историји у медијима у Великој Британији је разапет.

Припреме за почетак највећег турнира на трави се проводе крају, а рекламна кампања је у пуном јеку. Очекивало би се да им, сходно Ђоковићевом реномеу, најбоља реклама буде највећи тенисер у историји бијелог спорта, међутим, организатори и људи задужени за маркетинг не мисле тако.

Веома је необично што су, након објављивања промотивног спота, у ком се Ђоковић појављује свега један секунд, одлучили да још једном изоставе седмостуког освајача овог турнира, упркос бурној реакцији навијача и небританске јавности. Овога пута Новака нема на овогодишњем билборду.

Мјесто је нашао и деветнаестогодишњи Карлос Алкарас, али човјека који је подигао пехар седам пута нема, од тога четири узастопно, а који за пораз на њиховом терену не зна од 2017. године.

Ђоковић се, наравно, није оглашавао због тога, али су се навијачи побунили када су видјели како изгледа спот, па нема сумње да ће реакције и негодовања бити и сада и то потпуно заслужено, јер када се деси два пута заредом сигурно није у питању грешка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана