Вашингтон: Кинески тенисер колабирао током меча ВИДЕО

ГС
Вашингтон: Кинески тенисер колабирао током меча ВИДЕО

ВАШИНГТОН - Кинески тенисер Јибинг Ву (23) је колабирао током меча против Јапанца Јосукеа Ватанукија на АТП турниру у Вашингтону.

Двадесеттрогодишњи Ву је повео са 4:1 и кренуо је ка својој столици на кратки одмор, но прије него што је стигао до ње, почео је губити равнотежу и срушио се на терен.

Одмах му је указана помоћ и успио је доћи при свијести, али 90. тенисер свијета није могао наставити меч, те га је предао.

Да Ву има неки здравствени проблем који би могао бити и озбиљније природе говори податак да му се ово десило други пут у мање од мјесец дана.

Кинез је у првом колу Вимбледона 5. јуна играо против Францеса Тиафоеа и при резултату 7:6, 2:0 за Американца се пожалио на проблеме с дисањем.

Судија му је дозволио да оде у свлачионицу на три минуте како би се освјежио и прибрао, но Кинез се задржао чак 15 минута. Наиме, он се у свлачионици онесвијестио, али је изашао назад на терен и завршио меч који је на крају изгубио резултатом 3:0 у сетовима.

Тада му је број откуцаја срца измјерен је на невјероватних 187, а он је за све окривио храну коју је појео ноћ прије.

Остаје да се види да ли ће Ву заиграти на наредном турниру на који се пријавио, 20. аугуста у Винстон-Салему, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана