Уклоњен оглас у коме је продавац аута нудио карте за „Српска опен“ уз „гратис голф 7“ за 19.000 КМ

ГС
Уклоњен оглас у коме је продавац аута нудио карте за „Српска опен“ уз „гратис голф 7“ за 19.000 КМ

БАЊАЛУКА – Број огласа за препродају карата за тениски турнир „Српска опен“ по знатно вишим цијенама од регуларних, а који су објављени на сајтовима за продају, данас у послијеподневним часовима нешто је мањи него претходних дана.

Занимљиво је да се више не може пронаћи ни шаљиви оглас у коме продавац аутомобила за 19.000 марака нуди карте за трећи дан турнира уз које, како је навео иде гратис „голф 7“.

Цијене карата код тапкароша који не одустају од продаје и даље варирају – најефтиније су 100 КМ, а најскупље 800 марака.

Да ли су неке од карата продате током протекла два дана, или су препродавци „ухваћени“ или су повукли понуде након што су надлежни поручили да неће дозволити злоупотребу и карата, за сада није познато.

На данашњем састанку директора полиције Републике Српске Синише Кострешевића са организаторима АТП турнира „Српска опен“речено је да полиција предузима све потребне мјере и радње како би спријечили злоупотребу и препродају карата, односно улазница за овај турнир.

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске идентификовали су до сада пет лица на подручју Српске која су путем интернета покушала да препродају карте за предстојећи тениски турнир „Српска опен“ који ће бити одржан у Бањалуци. Из МУП-а наводе да су карте одузете од ових лица и да ће их организатор турнира поништити.

Карте су званично продаване по данима, а најјефтиније су биле оне за почетак турнира. За први дан турнира цијена улазнице била је 13 КМ, а за други дан 17 и 26 КМ. Улазнице за сриједу и четвртак (19. и 20. април) су биле 34 и 43 марак,а

а они који су жељели да гледају мечеве у петак морали су да плате 43 и 51 КМ.

Наравно, најскупље карте биле су оне за суботу и недјељу, односно полуфиналне и финалне дане турнира - за полуфинале је коштала 51 и 60 КМ, а за финале 68 и 77 КМ.

Многи су искористили брзу куповину, узели више карата, па се оне сада препродају по високим цијенама.

За куповину карте за навијачко село постављено у близини терена, потребно је било издвојити 5 КМ.

Улаз у навијачко село за дјецу испод 10 година је бесплатан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана