Троицки: Ђоковић ће бити спреман за меч са Шпанијом, као и други тенисери

Танјуг
Троицки: Ђоковић ће бити спреман за меч са Шпанијом, као и други тенисери

ВАЛЕНСИЈА - Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки изјавио је на конференцији за медије пред мечеве са Шпанијом, да су сви српски тенисери спремни за своје дуеле.

Тенисери Србије и Шпаније данас од 15 часова играју своје мечеве у групи Ц Дејвиса купа.

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић стигао је у сриједу у Валенсију, гдеј се прикључио саиграчима из Дејвис куп репрезентације Србије након њиховог меча са Јужном Корејом.

-Изненађени смо да су Шпанци изгубили од Чешке са 3:0. Очекујем да ће њихов тим бити доста измењен против нас. Наравно ми сада имамо помоћ Новака Ђоковића који је у Валенсију дошао у среду и већ два дана тренирао. Биће спреман за овај меч. Уздамо се у њега, има невероватан скор у Дејвис купу и сигуран сам ће нам помоћи. И остали наши играчи су спремни - истакао је Троицки.

Додаје да је већ одредио који српски тенисер ће играти који меч.

-Одлучио сам, сви знају ко ће играти, али то још не могу да саопштим. Увек је сјајно што у нашем тиму имам већи избор. Лаци је био мало слабији у првом сету али после је ушао у ритам против незгодног Корејца. Тренирао је са Новаком, осећа се сјајно. Кецмановић је добро играо, одговара му подлога, Лајовић је исто био добар првог дана - закључио је Троицки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана