Лајовић након велике борбе и 12 брејкова у финалу Српска опена ВИДЕО

Д.Д.
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Страшан меч, велика борба и огроман број брејкова (чак 12), обиљежили су друго полуфинале Српска опена, а на крају ће Душан Лајовић на мегдан Андреју Рубљову

Након сјајног меча и исцрпљујуће борбе која је трајала три сата савладао је репрезентативног колегу Миомира Кецмановића са 2:1. Публика је уживала у веома неизвјесном мечу који је обиловао преокретима. 

У првом сету Лајовић је први изгубио свој сервис у петом гему али је одмах направио рибрејк. Након што је пропустио двије брејк лопте у осмог гему услиједила је казна. Миомир је направио брејк, који је затим потврдио и добио први сет са 6:4.

У другом сету Лајовић је повео 2:0, али Кецмановић је затим показао да се одлично сналази и на шљаци. Након велике борбе вратио је брејк а затим је у седмом гему виђена огромна борба.

Лајовић је био у проблему али је на крају спасио три брејк лопте. Оно што је пропустио у седмом гему Кецмановић није у деветом. Направио је брејк и затим сервирао за побједу.

Међутим ту није био крај драме. Душан је успио да врати брејк и изборио тај брејк у којем је имао 6:3. Његов ривал је вратио на 6:5 али није имао снаге за проекрет.

У трећем сету ревија брејкова. На крају је Лајовић био први који је сачувао свој сервис и повео 4:2. Ни ту није био крај узбуђењима. Миомир је успио да направи брејк и да дође до изједначења 4:4, али је затим опет изгубио сервис.
Лајовић је затим сервирао за меч и успио је да се пласира у финале.

Противник у финалу биће Андреј Рубљов, који је раније данас са 2:0 савладао Алекса Молчана.

;

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана