Странци једва чекају да виде Новака

Д.Д.
Странци једва чекају да виде Новака

БАЊАЛУКА - Сви желе да виде Новака Ђоковића. Од јутрос су велике гужве на свим улазима у тениски комплекс Српска опен, а међу посјетиоцима су и бројни гости из иностранства.

Већина њих је дошла да види најбољег тенисера свијета , а поједини да прате и тенисере из својих земљака. Међу посјетиоцима су гости из Русије, Мађарске, Италије, Француске , Чешке али и један Индијац.

Сви они желе да на дјелу виде Ђоковића а неки желе и његовим стопама. Тако су млади мађарски тенисери Вилмош и Нора прешли велики пут у жељи да упознају свог идола.

- Дошли смо да гледамо Новаков меч уживо, он је идол нашим младих тенисера који желе да иду његовим стопама- поручили су из ове породице.

Такође чешка породица Новотни је пресрећна јер су успјели да погоде дан кад ће наступити Ђоковић али и њихов љубимац Јиржи Ледецка.

-Имамо карте за три дана и данас ћемо остварити своју жељу да видимо Новака али и пружимо подршку нашем тенисеру. Бањалука је заиста прелијап град, а посебно су нас одушевили људи који кад виде да смо странци одмах желе да нам помогну - истиче Јан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана